Mdea salut!Pai momentan mi-e foarte lene si nici nu prea stiu ce sa scriu , deci sa vedem ce iese , roman nu cred
:
pai muzik , urasc manele si polara ,ascult :Akon , N'SYNC , Justin Timberlake , 50Cent ,
Green Day , Linkin Park................
imi place biologia
, imi place si mie o materie minunatzi-va
a da imi place si sportu si pauza bineinteles
deci imi place sa joc fotball , si sa dau desigur cuiva cu mingea in cap , pacat ca era unu cu bicicleta dar s-a uitat in spate si a lasat capu jos si nu l-a lovit
animeuri zic si d-astea cateva , ca doar asta va intereseaza:Chrono Crusade , Vampire Knight , Death Note , Blood+ , Fruits Basket ,Inuyasha.............................
Si imi place sa ma plimb cu bicicleta
, da azi a inceput nu stiu din ce motiv sa scartzie
, cazaturi n-am luat inca , ups uituc mai sunt , ca am luat una mijto rau , eram pe sosea , viteza mare , picioare pe ghidon veneam la vale , si am iesit de pe sosea si am mai pus si frana de fatza Razz , deh o buba frumoasa , si dureroasa , da conteaza faza e ca au ras totzi cu pofta cand am cazut , adica prieteni mei care se plimbau cu mine , a da asta e a doua bicicletya , ca pe prima am busit-o ,saraca cate cazaturi am luat , imi amintesc una tot asa mijto , mi s-a spart schimbatoarele si gatu meu s-a lovit de un stalp
Vai scrisei cam mult , seamana a roman , deci gata nu mai zic nimic.
Etto bye!