yuki chan Human lvl1
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 28 Localizare : In vampire world Joburi/Distractii : PC,anmime,manga,drinking blood Stare de spirit : hhmm.....ca intotdeauna..happy Data de inscriere : 28/09/2008
Foaie de personaj Personaj: Yamashita Michio Varsta: 17 Creatura: Vampir
| Subiect: yuki is drinking your blood... Dum Sept 28, 2008 9:29 pm | |
| ei bine..am trecut si eu pe aici....si iata cate cv despre mine: nume:andreea varsta:12 oras:slatina..ToooT...oras nashpa animeuri favorite:poi..naruto...vampire knight::X......fullmetal alchemist(top 3) manga nu prea am citit...chiar deloc..dar lucrez la 3=)) iubesc vampirii.....de cand m-am uitat la primul episod din vampire knight... si imi place sangele albastru=)) culori favorite:negru,mov,rosu hobby:desenul,PC,manga,anime,iesirile..a da..si bautul de sange:D daca aveti intrebari just ask:D | |
|
Kumiko Admin
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 31 Localizare : DarkLand Joburi/Distractii : I kissed a girl ^.^ Stare de spirit : Damn I'm so crazy ^^ Data de inscriere : 22/09/2008
Foaie de personaj Personaj: Kumiko Emi Varsta: 18 Creatura: Wolf Queen
| Subiect: Re: yuki is drinking your blood... Dum Sept 28, 2008 9:35 pm | |
| Welcome here Deea-chan ^__^ Intrebari let me see :Care e personajul tau preferat din Naruto ? Si ce gen de muzica asculti ? Cam atat ! Happy posting and no spam ! Ja ne! | |
|
Yuichi Admin
Numarul mesajelor : 57 Data de inscriere : 22/09/2008
Foaie de personaj Personaj: Yuichi Varsta: 18 Creatura: Vampir
| Subiect: Re: yuki is drinking your blood... Dum Sept 28, 2008 9:48 pm | |
| Etto , ohayo! Bine ai venit pe forum , Yuuki-chan!Sper sa te distrezi si sa-ti faci prieteni noi! Happy posting! | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: yuki is drinking your blood... Lun Sept 29, 2008 7:23 am | |
| hai hai....mereu in intarziere...gomme^^...anyway.... ....hy there Deea^^.....nice to meet ya...I'm Rosen......happy fun and have posting...^^and...no Spam..... |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: yuki is drinking your blood... | |
| |
|