Vizitato Vizitator
| Subiect: Fisa caracterului.... Dum Sept 28, 2008 4:43 pm | |
| Fisa caracterului este:...... Nume: Prenume: Rasa: Vampir/Varcolac: Varsta: Puteri( optional): Poza: .....hyhy^^....aici este fisa caracterului meu...^^...... Nume:Blauen Prenume:Rosen Rasa: Vampir/Varcolac:Vampir Varsta:18 Puteri( optional):Se poate tranforma in corb..... Poza: |
|
Blauen Rosen Admin
Numarul mesajelor : 4 Localizare : CrossLand , Vampire Teritory Joburi/Distractii : ....i`m a vampire... Stare de spirit : Happy...^^ Data de inscriere : 12/09/2008
Foaie de personaj Personaj: Yume Varsta: 14 Creatura: Vampir
| Subiect: Re: Fisa caracterului.... Dum Sept 28, 2008 5:12 pm | |
| Chiar daca sunt Admin,trebuie sa pun si eu fisa caracterului aiciiii
Nume:-- Prenume:Yume Rasa: Vampir/Varcolac: Vampir Varsta: 14 Puteri( optional):Se poate transforma in orice animal(in general de talie mica) Poza: pun mai tarziu >.< | |
|
yuki chan Human lvl1
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 28 Localizare : In vampire world Joburi/Distractii : PC,anmime,manga,drinking blood Stare de spirit : hhmm.....ca intotdeauna..happy Data de inscriere : 28/09/2008
Foaie de personaj Personaj: Yamashita Michio Varsta: 17 Creatura: Vampir
| Subiect: Re: Fisa caracterului.... Dum Sept 28, 2008 9:37 pm | |
| nume:yamashita prenume:michio varsta:17 putere:pot controla fulgerele rasa:vampir poza: | |
|
..::Myra::.. Human lvl1
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 29/09/2008
Foaie de personaj Personaj: Myra Varsta: 19 Creatura: Vampir
| Subiect: Re: Fisa caracterului.... Lun Sept 29, 2008 9:24 am | |
| Nume:- Prenume:Myra Rasa: Vampir/Varcolac:Vampir Varsta:19 Puteri( optional):poate comunica cu mortii,poate zbura Poza: | |
|
Yuichi Admin
Numarul mesajelor : 57 Data de inscriere : 22/09/2008
Foaie de personaj Personaj: Yuichi Varsta: 18 Creatura: Vampir
| Subiect: Re: Fisa caracterului.... Lun Sept 29, 2008 9:54 am | |
| Nume:- Prenume: Yuichi Rasa: Vampir/Varcolac:Vampir Varsta:18 Puteri( optional): isi poate regenera ranile Poza: | |
|
Zero Zombie
Numarul mesajelor : 267 Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Fisa caracterului.... Dum Oct 19, 2008 9:14 pm | |
| Nume:Kiriyu Prenume:Zero Rasa: Vampir/Varcolac: Vampir Varsta:19 Puteri( optional):---- Poza: | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fisa caracterului.... | |
| |
|